Зверство! Близо 2-годишно дете е в кома след безмилостен бой от майката, открили ухапвания по тялото

линейка

Дете на година и девет месеца е в кома след нанесен жесток побой от жената, която го е осиновила. То е настанено в университетската болница „Св. Георги“ в Пловдив с опасност за живота, съобщи БНТ. 41-годишната осиновителка от квартал „Столипиново“ е задържана, потвърдиха от полицията. По случая има образувано и досъдебно производство.

Първоначално момиченцето е прието в интензивното отделение в безсъзнание в петък срещу събота. Донесъл го е на ръце бащата, като бебето не давало признаци на живот. Майката обяснила, че момиченцето е паднало от спалнята и си е ударило главата. Като му разрязали дрехите обаче, лекарите видели следи от удари и ухапвания по телцето, пише „Марица“.

Лекарите са подали сигнала до полицията и до социалните. Органите на реда още не са излезли с официална информация по инцидента. Детето е било осиновено преди една година.

„Разговаряно е днес със съседи, с хората, които са ѝ били препоръчители за осиновяването, абсолютно никой не споделя, че е имало някакви нередности. Всички казват, че детето се е отглеждало много добре. Не сме получавали сигнали, нито в полицията са получавани сигнали за недобра грижа към детето и това шокира не само нас, а и всички съседи, които познават въпросната госпожа“, заяви Надя Танева – директор на Дирекция „Социално подпомагане“ – Пловдив.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ