Извънредно! Мъртво пиян джигит прегази 35 г. полицай

полиция катастрофа

Мъртво пиян джигит отне живота на полицай в село Мариново, Ямболско, съобщава БЛИЦ.

Няколко минути преди трагедията патрулка спряла за проверка съмнителен автомобил, който бил управляван от мигрант, който се е движел пеша. В същото време, докато течаща проверката, солидно почерпеният с алкохол мъж профучал на пътя и помел единия от полицаите.

Униформеният издъхнал почти веднага след тежкия удар.

Това е поредният случай, в който пияни шофьори убиват невинни хора. Само в рамките на около месец се случи зверската катастрофа, при която Георги Семерджиев отне живота на две млади жени, а в неделя друг подобен субект предизвика кървава катастрофа, в която загина французин.

Главният прокурор Иван Гешев много кратно алармира за създаване на законодателство, което да преследва по изключително суров начин пияните водачи. Улисани в жаждата си за власт, обаче, политиците все още не намират време и желание да приемат закони, които да пращат в затвора убийците на пътя и да и отнемат автомобилите им.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ