Зловещи подробности за бруталното зверство с 2-г. дете от Пловдивско: Майката не допускала никого…

Болница

Прокуратурата привлече като обвиняема майката на 2-годишното момиче, което беше настанено в кома в пловдивска болница. Лекарите продължават да се борят за живота му.

Към 6:30 часа здравословното му състояние продължава да е тежко. То е прието с черепно-мозъчна травма, разкъсан бял дроб, синини и следи от ухапвания.

„Продължава действието по разследването. През последните часове се изготвя експертизата по отношение на следите от зъбите. Взета е отливка от зъбите на майката, отливката е наложена, а следите съвпадат“, това заяви Атанас Илиев, заместник-районен прокурор.

Пред органите на реда майката обяснила, че нахапала детето в опит да го свести. Според нея то е паднало от легло, но медиците твърдят, че е невъзможно травмите да са от падане.

„Майката е асоциална. Не е допускала никой в жилището си и се е грижела сама за детето. От извършения оглед в жилището не са установени следи от присъствието на друг човек“, посочи Илиев, цитиран от bTV.

Тъй като детето е осиновено, социалните служби са извършили 6 проверки в рамките на година, но не са установили проблеми в поведението на майката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ