Предозиране! Корнелия с нова доза прах в очите: БСП спасихме хиляди домакинства, увеличихме пенсиите

корнелия нинова

“През февруари замразихме цените на тока за домакинствата и така спасихме хиляди семейства от студа. Увеличихме заплати, детски, майчинство, пенсии, ваучери за храна, за да няма глад. Така ще направим и сега в бъдещо правителство: ще наложим таван на цените, ще увеличим минималната заплата, ще предложим необлагаем минимум, преизчисление на пенсиите и увеличение на вдовишките надбавки, помощи за енергиино бедните. Няма да допуснем хората да студуват и гладуват през зимата.

Има пари в бюджета за тези мерки. Борисов лъже и плаши с финансов апокалипсис. Важно е кой за какво иска да се харчат парите от бюджета. Ние сме категорични, че те са необходими за увеличаване на доходите и стабилизация на икономиката. Готови сме веднага да започнем с 10 закона, които ще гарантират спокойствие на семействата и стабилност на България.”

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук след посещението си в Монтана. Тя бе посрещната от водачът на листата на „БСП за България“ в града Ирена Анастасова и цялата листа на левицата.

БСП-Монтана отбеляза и 120 години от създаването си. На събитието присъства и водачът на листата на „БСП за България“ във Враца Атанас Зафиров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ