Жестока трагедия! Пловдивчанин падна и издъхна до прелез пред жена си и детето

помощ

Пловдивчанин на възраст около 50 години издъхна до прелеза на бул. „Свобода“. Трагедията се разиграла вчера към 19 часа, а за нея разказаха пред „Марица“ свидетели. По думите им мъжът неочаквано паднал. До него били съпругата и детето му. Мнозина са спрели да проверят какво се случва и да помогнат.

Близките подали сигнал за инцидента на тел. 112. Студенти по медицина се отзовали и направили всичко възможно, за да съдействат. След няколко минути дошла и линейка. Медиците направили какво им е по силите – обдишване, сърдечен масаж, дефибрилатор и т.н. След около 30 минути обаче мъжът починал. Едва тогава се появил полицейски патрул.

„Инцидентът става на 3 минути от Спешното и близкото районно. А полицаите идват 40 минути след сигнала и започват да раздават заповеди на хората, които се мъчеха да върнат живота на човека. Пълен абсурд“, коментира свидетел на драмата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ