„Позитано“ 20 се тресе: Мирише на преврат в БСП! И най-приближените на Корнелия се оглеждат за главата й

payimage-518179

За главата на Корнелия се оглеждат дори най близките й хора. Надушват партийната й катастрофа и споделят тук-там, че е пътник. Това пише политическият каблюдател Калина Андролова във Фейсбук.

Ето какво още коментира Андролова:

„За „Възраждане“ може да има доста скрит вот, който не може да се измери от агенциите при допитване. Вотът на разочарованите, който отиде при ИНТ преди време, а на последните избори и при ПП, сега част от него ще иде при „Възраждане“. Русофилският електорат на БСП ще се насочи към „Възраждане“, особено след изстъпленията на председателката Корнелия, която се прегърна с жълтопаветната „десница“ и бесните неграмотници от ПП.

Шокиращото и безсрамно обещание на БСП, че ОТНОВО ще се коалира с ПП и ДБ, трябва да светне сигналните лампи в главите на избирателите на тази чезнеща партия. БСП е избрала линия на политическо поведение, съвсем обратна на всичко, което досега е била.

Възгледите на Явор Божанков с папионката, сексуалната разпуснатост, лигавежите на левичарите, словесните нападки с Радев, деинтелектуализираният кръжок около Корнелия надали допринасят за това избирателите на БСП да искат да гласуват за този разпад.

Вярно, че БСП има най-зомбираните гласоподаватели, но след Корнелия и бетонът е гневен… За главата на Корнелия се оглеждат дори най-бизките й хора. Надушват партийната й катастрофа и споделят тук-там, че Корнелия е пътник, да не изброявам имена, че ще я заболи сърцето…ако изобщо има сърце.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ