Топ журналистка накара Киро да замълчи завинаги: Той е гробокопачът на нов път за България

кирил петков

„Те се опитват да страхуват хората“, казва Кики. На някакъв бебешки език. Правилният израз е: опитват се да плашат хората. А не да ги страхуват. Само двугодишно детенце може да страхува играчките си. На Кики не му е стигнало снощното излагане, измил си е очите и е пристигнал в НОВА. Да адресира великите си мисли и да брои лошите троянски коне. Обича да решава световната газова политика. Само той може за една седмица да направи България независима от руския газ, като купува през руски посредници. А личното си обогатяване, Кики представя упорито за пътеводна светлина за държавата.

„Има голяма вероятност да сме първа политическа сила“, съобщава комикът. Комик, комик, ама разбира откъде да прибере. Днес вече Кики иска Борисов не просто да се оттегли, а и Томислав да не го замества, щото така Борисов нямало всъщност да се е оттеглил. Човекът е емоционален и снощният случай в бТВ го е настроил срещу Томислав. Концепциите на Кики в политиката са от час за час, в зависимост от кристалите и ситуациите.

В живота не стават нещата като седнеш на масата и кажеш, „аз искам или не искам това или онова“. В живота трябва да направиш така, че нещата да се случат. Кирил Петков днес представя личните си детски емоции към политическите си врагове за някаква велика държавна кауза. А всъщност каузата я провали точно той с огромен трясък. Със своята глупост и пълна неспособност. Кирил Петков ще продължи да досъсипва ПП и когато влязат в парламента. Мисля, че Кики е гробокопачът на какъвто и да е нов път за България. Човек би си помислил даже, че Кики е злонамерена инфилтрация за съсипване на проекта, който беше замислен. Ако съм на ГЕРБ, Кики ще си го пазя много. Такъв весел опонент, препълнен с грешки и недоразумения, е най-доброто, което може да им се случи. Кикито определи Корнелия като „боец“! Както казват древните: Asinus asinum fricat.

Посредствеността винаги се обединява, самохаресва и унищожава всичко смислено около себе си. Светът на безсилието ражда свой лъжлив свят, който се саморецитира като велик и успешен. Наистина жалка история. От амбиция, за която няма качества, всеки глупак може да умре.

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ