Див екшън! Мъж се нахвърли върху полицията, реши да троши патрулка. Случи му се нещо невиждано

полиция арест

Нервак от пловдивското село Златитрап отнесе глоба в размер на 100 лв. след като се нахвърли на полицията, предава Марица. По първоначална информация униформени се отзовали на сигнал за силна музика от дома му в неделя. Още при вида им, младият мъж започнал да се държи агресивно. След като го предупредили и му казали да намали музиката, той демонстрирал арогантно поведение. Обиждал и псувал полицаите, отзовали се на сигнала. Дори опитал да удари единия от тях.

След това за капак на всичко започнал да блъска с юмруци по стъклото на патрулката с цел да го потроши. Неконтролируемият мъж не се спрял, въпреки многобройните предупреждения от служителите на реда. Така се наложило да бъде арестуван и отведен в районното. Там му е съставен акт. Нервакът бил изправен пред съда, като магистратите решили да му наложат глоба в размер на 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ