Бареков изпрати Киро на дъното след кристалната нощ в бТВ: Възраждане или ДПС ще са втори?!

кирил петков дебат

Трендът е ясен. Двойно число разлика на ГЕРБ с втория (над 10%), но интригата е кой ще е вторият – ДПС или Възраждане? След Кристалната нощ на хараКиро в Бтв дори неговите дебили проумяха, че си имат работа с идиот, далеч от класата на Кире Либерало от Перник и Жорж Ганчев.

Периферията на ПП и ДБ са коне с капаци и ще се отлеят към вторите и затова очаквам приблизително еднакъв резултат за двете формации на „жълтопаветната“ разградска олигархия. Нито един все още колебаещ се гражданин няма да избере в неделя #Простото и апашите му. Разкрита е тяхната нерентабилност. Като брой депутати ГЕРБ (1/3) и ДПС и Възраждане (1/3) ще имат две трети от депутатите – около 160. БСП и ПП/ДБ ще имат около 80 макс, ако не влязат ИТН и БВ.

При осем партии в НС бившите управляващи без Слави ще имат по-малко от 70 депутати. Истинска катастрофа за Киро, Куронелия и Асан плюс Ристе на Прокопиев. Много лоша ще бъде оценката на българите в неделя за катастрофалното им управление.

От Фейсбук профила на журналиста Николай Бареков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ