Извънредно! Арестуваха изрода, обвинен в жестокото убийство на собствената си майка

труп

Полицията задържа сина на убитата възрастна жена в Пазарджик.

40-годишният мъж е обвинен за жестоко убийство на своята майка, извършено вчера по обяд на ул. „Дойран“ в Пазарджик. Главният заподозрян за зверското престъпление Данаил Машев се укриваше дълго време.

74-годишната жена беше открита мъртва от съпруга си. Той подал и сигнал на 112.

При започване на разследването и огледите се разбра, че полицията го издирва и че той се опитва да се укрие. По-късно обаче е намерен на територията на пазарджишко село и е преведен в ареста.

Работата по случая продължава под ръководството на разследващ полицаи. За случилото се е информирана Окръжна прокуратура в град, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Сигналът за убийството е постъпил в около 12 ч., по първоначални данни е имало следи от насилие по трупа на жената, а обаждането е било от нейния съпруг. Незабавно на място са били изпратени екипи и е започнало издирването на сина на 74-годишната жертва. По данни на полицията синът системно е употребявал наркотици.

Дали наистина той е извършител на нечовешкото убийство, ще покаже разследването. В момента текат огледи на местопрестъплението.

40-годишният мъж има криминални регистрации, доказано е наркозависим, а според негови съседи е и с видими психични отклонения. Той е познат на пазарджиклии с това, че обикаля ежедневно улиците и проси пари. Пристрастрен е към наркотици, а поведението му често е много странно, заявяват хора, които го познават.

Привеждан е неведнъж в дом за специални грижи, откъдето е бягал, съобщава „Марица“.

В момента се извършват огледи на местопрестъплението. По случая работят криминалисти, оперативни работници и охранителни полицаи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ