Скандално! Илиана Раева се обадила разплакана и огорчена на Слави, споделила му голяма болка

Илиана Раева

Лидерът на ИТН Слави Трифонов разказа как Радостин Василев разплакал Илиана Раева. Както е известно, бившият спортен министър преди месеци влезе в пререкание с шефката на родната федерация по художествена гимнастика. След това двамата се помириха, а сега става ясно, че за това е помогнал Трифонов, на когото Илиана се обадила по телефона след случката.

„Някои хора не са лоялни, лъжат. Радостин беше много симпатичен в началото. Аз не го познавах, Тошко Йорданов го доведе. Беше симпатичен, малко ме дразнеше този гел, който си слагаше и приятелски му казах да го махне“, каза Трифонов за отцепника от ИТН, който премина в редиците на ПП.

„Не съм се виждал много с него, той стана министър на спорта тогава. Един път ми се обади Илиана Раева, която много уважавам. Плачеше ми по телефона и ми разказа, че той много я е обидил. Прегледах после и видях, че Радостин е говорил някакви неща за нея. Това е случаят, в който съм му се обадждал. Казах му „Гледай сега, тя е направила толкова много за България, не трябва да се държиш така с нея“. Иначе не съм говорил с него и нещо да му казвам или оказвам…“, добави Слави Трифонов по време на живото включване в страницата си във „Фейсбук“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ