Какво става с жената на Кирил Петков!? Уж се храни здравословно, а й се случи нещо много лошо

7 Dni Bulgaria01.10.2022
кирил петков линда петкова

Семейните проблеми са се отразили пагубно на визията на Линда Петкова. Съпругата на Кирил Петков е качила близо 10 кг от стрес само през последната година, откакто около мъжа ѝ се вихрят пикантни скандали, свързващи го с Лена Бориславова. 42-годишната канадка е напълняла най-вече в лицето и ръцете, но въпреки по-пищните форми не се притеснява да носи минижуп дори при есенните температури в столицата. Преди броени дни Линда се разходи с къса черна рокля без ръкави в центъра на София, а после със същия разголен тоалет отиде и на театър заедно с костюмирания си мъж.

Снимки на блондинката, родила 3 деца, отпреди мъжът ѝ да влезе в политиката, показват, че е била с почти манекенски мерки и е изглеждала доста по-свежа и усмихната. Близки до Линда коментират, че основната причина за рязката промяна във външността и настроението ѝ е стресът, на който била подложена. Канадката няма никакви вредни хранителни навици. Още от дете тя спазва здравословна диета, тъй като покойната ѝ майка Маргарет е била лекар диетолог и цялото семейство се хранили изключително пълноценно. Отделно Линда страда от алергии и в менюто ѝ не присъстват никакви въглехидрати, в това число захар и брашно. Именно това е причината в сладкарницата си в центъра на София тя да приготвя единствено и само здравословни десерти и печива без калории в тях.

В дома на Петкови също не се консумирали вредни храни, тъй като дъщерите на бившия премиер имат непоносимост към глутен, а освен това едната страда и от диабет. Неотдавна стана ясно, че и в Министерския съвет Кирил е държал да му се доставят само биоплодове и зеленчуци. Справка показва, че той и хората от личното му обкръжение в МС са пръскали щедро държавни пари за малини – 4531 лева, и за боровинки – 3229 лева, които задължително били с биопроизход. Отделно в кабинета му редовно са доставяни за сметка на данъкоплатеца ябълки, круши, кайсии, сливи, лимони и грейпфрути за стотици левове. Пиела се италианска минерална вода, а в резиденция „Бояна“ хранели него и свитата му с веган гурме меню.

Докато през лятото Линда отсъстваше от България и бе на гости на роднините си в Канада, напълняването ѝ бе останало скрито от обществото и обективите на папараците. След завръщането ѝ в София и възобновяването на социалния ѝ живот из фейсбук се появиха иронични коментари по отношение на външния ѝ вид.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ