В Пловдивско хиляди са бесни! Хора на Киро и Корнела ги врътнали, след като взели депутатските запатите

7 Dni Bulgaria30.09.2022
72

Нито един депутат от Продължаваме промяна и БСП, избран от Пловдив област, не е внесъл каквото и да е предложение за финансиране на община от областта по Закона за държавния бюджет за 2022 година! Сега същите тези хора чакат в неделя да получат пак гласа на Пловдивско, за да си гледат рахата на жлътите павета. Нагло е!

Анти-рекордьор е Росен Костурков, както и двама му колеги от ПП! Оказва се, че по никакъв начин те не са ангажирали дейността си като депутати с областта, от която са избрани. Дори напротив! От сайта на Народното събрание става ясно, че депутатите от ПП не са внесли никакви предложение за нито една община по време на двете четения на държавния бюджет през февруари тази година. Което е истинско предателство към хората, гласували за тях.

Росен Костурков се е интересувал само от лични бизнес-идеи, свързана с баровския район Белащица. По никакъв начин обаче не е засегнал инфраструктурните проблеми в областта и не е задал нито един въпрос към МРРБ, свързан с обещаните от банката финансови подкрепи към района.

Напомняме, че Росен Костурков беше член на комисията по земеделие в Народното събрание, където се гледаше Плана за възстановяване и устойчивост и Стратегическия план за земеделието. Там бяха предвидени мерки за отводняване и напояване. Тях обаче правителството на Кирил Петков заеркна, а Костурков не обели и дума. Същата е ситуацията и при депутатите от БСП Веска Ненчева и Манол Генов. Ненчева се е интересувала само от проблемите на образованието в Карлово, откъдето е родом и нищо друго! А „спящият красавец на БСП“ Манол Генов е задал един-единствен въпрос до министъра на регионалното развитие и то за… тол системата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ