Кубрат Пулев накара цяла България да настръхне с думите си, народът се замисли

кубрат пулев

Много важно е българинът да започне да се харесва. Трябва да остане непримирим и напук на цялата система да отиде да гласува. Винаги има избор. Това заяви пред бТВ най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев.

„България може да разцъфне. Съвсем скоро и бързо. Според мен кризата е на стойностни и качествени хора. Това е основната криза. Трябва да се реши кризата с бедността на хората. Недопустимо да има пенсия 300-350 лв. Аз не мога да го променя и до ден днешен това не е реално. Ние сме държава от Европейски съюз. Наистина тези хора са работили цял живот за България и не заслужават тази съдба“, заяви Пулев.

Според боксьора е изключително важно, когато хората излизат да гласуват, да не се предават. Той обясни и с какво може да спечели едно бъдеще управление.

„За мен лично трябва да се направи екип от професионалисти, които наистина да им бъде поставено заданието отгоре правилно, за да могат да работят правилно. И който не спазва правилата, трябва да бъде веднага изваден, изменен и и нещата ще потръгнат“, каза спортистът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ