Див екшън! Представител на СИК полудя, скочи на жена: Махни се оттам! Ще дойда да те оскубя!

сик пловдив

Скандали и заплахи звучат пред шеста палата в Пловдивския панаир, където в шеста палата прииждат членове на секционни комисии, за да носят изборните книжа в 16 РИК.

„Махни се оттам, ма! Ще дойда да те оскубя!“, крещеше освирепял представител на секционна комисия към жена от друга СИК, която се опита да влезе преди него.

За минути пред палата се образува стълпотворение от прииждащи членове на СИК. Всеки се блъска и иска да влезе по-рано, за да предаде книжата и да си тръгне. Чуват се закани. В това време автобуси стоварват още и още представители на СИК пред 16 РИК.

Наложи се двама полицаи на входа да извикат подкрепление, за да затворят временно входната врата, докато ситуацията се успокои.

„Не се бутайте! Всички ще влезете“, викаше към струпалите се униформен. Някои от новопристигналите запалиха нервно цигари.

Очаква се още по-голямо струпване, тъй като на входа на панаира непрекъснато прииждат автобуси с членове на секционни комисии. Към 21 часа дойдоха представители на 28 СИК, а само за Пловдив-град те наброяват 473.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ