Кирил Петков потресен след края на изборите: Тъпо ми е! Несправедлив е животът! Безполезен съм

кирил петков

Малко след края на изборния ден съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) и бивш премиер Кирил Петков го удари на молби. Той роди поредната „гениална“ фраза, казвайки: „Те все още не са оповестени. Нека изчакаме официалните резултати, моля ви“.

Именно по този повод, а и не само, журналистката Калина Андролова реши да сподели пост в личния си фейсбук профил, където написа какви мисли се въртят в главата на Петков след провала на партията му.

Всички социологически агенции са категорични – коалицията ГЕРБ-СДС печели първото място, избутвайки с голяма преднина ПП.

Ето какво написа Андролова за мислите на Петков (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„Всяка вода е с удавнически цвят. Зависи отвътре ли я гледаш. Безполезен съм. Не мога вече да си поръчвам пици в МС, кристалите ми боцкат на мозъка!

Няма да мога и да арестувам, който си искам.

Заминаха си и танкерите. Ленчето няма да ми е шеф…

Несправедлив е животът! И създателят проявява лошо чувство за хумор, някаква форма на агония, не можем този път да изолираме никого, освен себе си.

Тъпо ми е. Загубих, но ще кажа, че съм победил, като един отъркал се о метафизиката канадски схемаджия…“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ