Тотален шок! Хотелиер от Свети Влас извика хора да пребият камериерка, защото си искала заплатата…

Побой насилие над жена

Хотелиер от Свети Влас е извикал двама пазванти, за да пребият и сплашат украинска работничка, която си поискала заплатата. Случаят бе разгласен от Иван Атанасов – буден млад мъж с активна гражданска позиция. Инцидентът е станал вчера, а след като е била пребита, украинката е зарязана в гората край Кошарица, пише „Флагман“.

„Единственото, което е направила е да поиска заплатата от шефа си. Доверила му се и качила в колата, защото е смятала, че ще отидат до офиса, за да й плати изработената заплата. Но той извикал още двама мъже, закарали я в гората край Кошарица и когато слезли я хванали за ръцете. Собственикът започнал да я рита и удря. Двама мъже държат жена за ръцете, а трети я бие. Моята приятелка успяла да захапе за врата шефа си и да го ритне и се отскубнала, но големите мачовци доста са я побили. След това те са я зарязали край Кошарица“, разказа Иван Атанасов.

Той е силно възмутен от случилото се. Призовава компетентните органи да се задействат. Атанасов не разкрива имената на хотелиера. Неговата приятелка засега също запазва мълчание, но от страх, защото се съмнява, че ако проговори публично нещо много лошо ще и се случи.

„За мен тези мъже, не са никакви мъже, а псевдо такива, които са въплъщение на комплексарщината, страхливостта и мерзостта. Когато приятелката ми разказа за това бях отвратен и зверски ядосан от факта, че съществуват такива долни и мерзки същества, които си позволяват подобни издевателства“, допълни той.

Няма официално потвърждение за случая от ОД на МВР в Бургас.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ