Започна се! Човек на Киро влетя в ефир и направи сензационна закана след изборите

андрей гюров

„Показахме, че можем да носим отговорността на управлението. В сложната обстановка през декември 2021 г. ние не избягахме, поехме отговорност и съставихме едно много сложно правителство. Показахме, че можем да управляваме кризите, в които се наложи да управляваме“.

Това каза пред БНР Андрей Гюров от „Продължаваме промяната“.

Той подчерта, че ПП няма да прояви диалогичност по отношение на нарушаването на принципите на правовата държава, на геополитическата ориентация и на цивилизационния избор, който са направили българските граждани:

„С това ние не можем да направим компромис. … В последните 10 години България много силно предаде своята независимост в полза на руските интереси. Заявяването сега, че ГЕРБ имат евро-атлантическа ориентация е заблуда за хората. България предаде енергийната си независимост и със средствата на българските граждани ГЕРБ изгради една тръба, която позволи на Путин да започне своята война в Украйна“.

Гюров изтъкна, че по време на правителството на Кирил Петков за първи път България е била фактор в разговорите за политическата ориентация и за големите политически решения в Европа:

„Ние говорим с европейските лидери на един език и това е нещо, което България не е имала в последните няколко управление. В ПП ще продължаваме да отстояваме това“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ