Кръв оплиска пътя Русе-Разград! Дрогиран криминално проявен шофьор на камион премаза мъж

катастрофа

Дрогиран шофьор на камион уби 56-годишен мъж в катастрофа на главен път Е-70. Сигналът е подаден около 09.40 часа на 3 октомври, съобщиха от МВР-Разград. 42-годишният водач на влекач с прикачено ремарке от Пазарджик пътувал в посока Русе – Разград.

На завоите преди град Цар Калоян удря със задната част на камиона насрещно движеща се лека кола, управлявана от 56-годишен мъж от град Исперих и продължава, без да спре. Водачът на лекия автомобил е откаран с откъсната ръка към МБАЛ-Разград. По пътя за болницата обаче умира, предава НОВА.

55-годишният му спътник е настанен под наблюдение в Разградската болница. В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия камионът е установен на околовръстния път на град Търговище. Водачът е задържан. Пробата му за наркотици е положителна. Той е криминално проявен – има 13 регистрации за кражби, притежание на незаконно оръжие и шофиране след употреба на дрога. Продължават следствените действия по случая.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ