Смърдящ скандал! Еко бомба цъка заради роднина на Киро. Негова братовчедка прави нещо ужасно (СНИМКИ)

киро братовчедка

Веруто на Кирил Петков, че е над закона, изглежда е заразно и по-опасно даже от коронавирус. Както бившият премиер не се спира нито пред правила, нито пред закони, нито дори пред Конституцията на Република България, така в родата му също живеят с чувството, че всичко им е позволено.

Сигнал до кмета на община Ловеч Корнелия Маринова е постъпил тези дни от Национална асоциация „Българско Черноморие“, съобщава ПИК.

От там алармират градоначалника, че роднина на Кирил Петков създава предпоставки за екокатастрофа в село Соколово, община Ловеч.

В сигнала се посочва, че на ул. „България“ №8 се намира имот, който се обитава от Стефани Вълчева. Според асоциацията въпросният имот не разполага със септична яма.

„Фекалните води се изливат в почвата, като дори не е налице заустване или каквото и да е друго съоръжение за пречистването им. Имотът се намира на главния път, преминаващ през селото. По сведение на наши източници от 2012 г. имота се обитава от Стефани Вълчева. Същата е братовчедка на Кирил Петков, което обяснява арогантното й поведение“, се казва в депешата до кмета Маринова.

От ръководството на асоциацията приканват общината да сезира компетентните органи за цялостна проверка, за да бъде преустановено замърсяването на почвата.

„Замърсяването най-вероятно ще засегне и съседни имоти, ако не бъде спряно. Бихме искали да вярваме, че няма да се повлияете от роднинската връзка на Вълчева с Петков“, завършват подателите на сигнала.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ