Инфарктна ситуация: 24-годишна жена полетя от третия етаж на варненска поликлиника

Пирогов, Линейка

Млада жена се хвърли от третия етаж на IV-то ДКЦ във Варна, съобщиха очевидци на случилото се. Драмата се разиграла след 11 часа днес, като не е ясно дали се касае за инцидент или опит за самоубийство.

От пресцентъра на полицията потвърдиха информацията пред varna24.bg и уточниха, че се касае за 24-годишна жена, паднала от прозореца на здравното заведение, която при идването на екип от Спешна помощ е била контактна и в съзнание.

Касае се за психично болна жена, която до скоро е била настанена в специализирано лечебно заведение. Днес тя посетила поликлиниката заедно със своята майка, за да потърси допълнителна медицинска помощ след изписването й от психиатрията.

Докато майката е чакала долу дъщеря си, двете са разговаряли през отворения прозорец на третия етаж, след което младата жена е скочила от там.

Незабавно на място е повикан екип на Бърза помощ, който е отвел пострадалата в спешния център към МБАЛ „Св. Анна“.

„Пациентката е отведена в съзнание, объркана, без видими тежки травми. Тепърва колегите ще направят изследвания и ще установят има ли някакви сериозни вътрешни наранявания и ще предприемат действия по стабилизирането на жената. Паднала е от около 10 метра, което действително крие сериозен риск, но се надяваме да няма сериозни поражения“, коментира д-р Мая Рашева, директор на ЦСМП Варна.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ