Силен тътен изправи бургазлии на нокти! Дрогиран джигит размаза две коли, полицията го погна

блъсната кола1

19-годишният Петко Георгиев спретна истински екшън в бургаския ж. к. „Лазур“. Младежът се качи зад волана на амфетамин и бензодеазепини и предизвика невероятна каскада на завоя на ул. „Места“ в близост до бл. 32.

Инцидентът е станал около 22.40 часа миналата вечер.

Петко бил зад волана на лек автомобил „Сеат Леон“ с бургаска регистрация. Колата му навлязла с несъобразена скорост в завоя по нагорнището и връхлетяла върху двата паркирани автомобила. Младият мъж видимо бил неадекватен, арестуван е за 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Репортер на Флагман.бг завари на мястото собственика на една от помлените коли, която буквално отскочила няколко метра встрани от удара. Автомобилът му нямал автокаско и човекът бе видимо притеснен, тъй като щетите по цялата предница са сериозни.

Другата – фирмен автомобил на „VIVACOM”, също била в подобно състояние, но от телекомуникационната компания вече я бяха вдигнали за ремонт.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ