Ицо Хазарта разсмя народа: Хората разбраха, че мястото на такива като мен е в парламента!

payimage-514260

Ицо Хазарта от „Продължаваме промяната“ благодари във Фейсбук за получената подкрепа на изборите. Той се е засегнал от някои твърдения, че против него са гласували младежи, които не харесват изявите му като рап изпълнител. Друга е причината, смята Христо Петров.

„Благодаря на всеки един от вас, който намери време и смисъл тази неделя да гласува – независимо за кого. Мисля, че вашето отношение към страната ни е достойно, въпреки различните ни политически пристрастия.

На всеки шест човека, гласували на миналите избори за „Продължаваме промяната“ – петима са го направили отново. След най-тежката от последните 25 години – с война, със световна финансова криза и огромна инфлация в цяла Европа – тези хора ни подкрепиха отново. Благодарим ви!

Хората, които не гласуваха имат своите основания за това. Приемам, че е трябвало да направя повече, за да оправдая тяхното доверие и да ги убедя.

Нещо лично към всички онези, които цяла година казват „мястото ти не е там“, „пей си песните“ и други подобни неща. След цялото оплюване, медийна гадост, лъжи, „наркоман „, „боклук“ и други ласкави определения – огромната част от хората, дали гласа си за мен на предишните избори са го направили отново. Резултатът ми е двойно по-висок от този на възрожденеца под наем, който иначе много обича да говори от името на народа. Този резултат е оценка на работата ми като народен представител, а не на песните ми. Това е най-голямата болка на Мръсната машина – хората започват да разбират, че мястото на тези като мен е точно там.

Към социологическите агенции – поздравявам ви, че този път успяхте да познаете победителя на изборите. Защо в последния месец добавяхте 5% на ГЕРБ и Възраждане, а на Продължаваме промяната отнемахте 5% е въпрос, чийто отговор знаем и аз, и вие. Може би е време да напишете декларация по този повод.

На изравнилия резултата в 25 МИР – честито. Извинявай, че пак имам повече преференции от теб“, пише Христо Петров.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ