Брутално убийство потопи в скръб наша фолк певица. Убиецът – известно лице

неделина

Носителката на титлата Мисис България и попфолк певица – Неделина Цанева – Лина е съкрушена.

Миската е потънала в скръб, след като кучето й е било брутално прегазено от джип, става ясно от пост на красавицата в социалните мрежи. Сладурчето е от породата Чихуахуа – любимата на дамите в хайлайфа, предава show.blitz.bg. Със сторитата си Лина намеква, че убиецът е известно лице в обществото, но не споделя повече подробности.

„След близо месец прекаран в клиника МБК – България, поради претърпяна травма, Кенди се възстанови благодарение на специалистите и страхотните грижи, които бяха положени там. Кучето ми си дойде вкъщи живо и здраво.

Седмица по-късно моята звездичка бе брутално блъсната от джип, каран от господин, който най-нагло дори не слиза от колата си. В последствие беше неизбежно да признае вината си, като казва, че не е разбрал и е без да иска. Никакво обезщетение не може да я върне. Земният й път приключи. Обичайте и пазете животните си! Те са най-верните ви приятели!!“, написа в социалните мрежи Неделина.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ