Довърши ги докрай! Николай Събев с нов тежък удар по ,,Промяната“

кирил петков николай събев

Вече стана ясно, че бившият министър на транспорта Николай Събев, който водеше листата на „Продължаваме промяната” (ПП) в Русе, отказа да е народен представител. Заявлението му е било прието от Централната избирателна комисия (ЦИК).

„Никога не съм искал да бъда професионален политик и сега смятам, че ще съм полезен в подобряването на бизнес средата повече, отколкото бих бил на политическата сцена“, се казва в позиция на Николай Събев, изпратена до медиите.

„Политическият start-up вече е утвърдена партия и аз съм спокоен за бъдещето ѝ. Оставам част от отбора и съм насреща да помагам „Продължаваме промяната“, посочва Събев.

Бившият транспортен министър продължава: „Преди година и половина се включих в един ентусиазиран отбор от млади хора защото вярвам, че България трябва и може да се промени. Исках да покажа, че и моето поколение, и хората, които са изградили силен и успешен бизнес, трябва да са част от изграждането на една нова България“.

По думите му ПП вече е „спечелила сърцата на много българи“ и е сигурен, че това, което е започнато тогава, вече е кауза на голяма част от обществото.

Междувременно пък стана ясно, че бившият министър на транспорта и член на „Продължаваме Промяната“ Николай Събев напуска и партията. Новината бе потвърдена и от партията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ