Излезе името и на друга полицайка, замесена с убиеца от Околовръстното. Оказа се гадже на наркодилър?! (СНИМКИ)

димитър любенов

„Дебела“ ще се окаже ченгеджийската връзка на дрогирания Димитър Любенов, който уби с поршето си френски гражданин на Околовръстното в София. Освен вече „блесналата“ с луксозния си начин на живот, скъпото бейби бенц и хиалуроновите си джуки полицайка Буба Гечева, на светло излиза името на друга униформена дама – Ивелина Андреева, работеща като полицейски служител в столичното Първо РПУ.

Сигнал до ПИК разкрива подробности за „интересното“ професионално битие на полицайката.

Ето какво пишат в сигнала:

„Докога ще търпим да тровят децата ни с дрога и то с чадър от полицията? Този гангстер на име Васил Миланов продава на децата ни наркотици всеки ден, придружаван от тази дама на име Ива Андреева, работеща като полицейски служител в 1-во РПУ. Тя прикрива и незаконната му заложна къща, в която се дават пари на малолетни деца срещу лихва, също така и незаконни залози на злато, телефони без лиценз!

ПОСЛЕ РЕКЕТИРАТ И ЗАПЛАШВАТ ХОРАТА ДА ИМ ВРЪЩАТ НЕЗАКОННИТЕ ЛИХВИ!

Сериозно ли??? И никой не може да им каже нищо? В каква държава живеем?!“

В информацията се казва още, че Миланов е добре познат на полицията, занимава се с наркотици, лихварство и има заложна къща. Ива Андреева пък се представяла за негова приятелка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ