Официално! Обявиха първата дама във „ВИП Брадър – Женско царство“…(СНИМКА)

вип брадър

Поп-фолк певицата Алисия ще е една от дамите, които ще се борят да сложат короната в „Женското царство“ на Големия брат, каквато ще е тематиката на новия сезон на риалити формата „Вип Брадър“, съобщава „Монитор“.

Изпълнителката на „Старай се да си първи“ е първият официално обявен участник в предаването на Нова тв. Името на чаровната брюнетка като съквартирант се спряга от няколко месеца, тъй като се очаква племейтката Николета Лозанова също да разходи токчета из декорите на Нови хан.

Двете са стари съпернички покрай общите си футболни изгори Валери Божинов и Ники Михайлов, поради което скандалите са гарантирани. Ни Ло обаче претърпя инцидент и левият й крак към момента е в шина, което може да възпрепятства влизането й в шоуто.

Очаква се естрадната легенда Васил Найденов ще влезе във „Вип Брадър“, в компанията на дългогодишния си приятел и импресарио Ивайло Манолов. От предаването се очаква те да увеличат бюджета си с 240 000 лева общо.

В „женското царство“ ще попадне и певицата Рут Колева. В Къщата се очаква да видим и актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова. По последни данни, писателят Константин Трендафилов, който се подвизава на сцената с алтер егото Папи Ханс, също ще се присъедини към съквартирантите. Спряганата сума за участието му е 40 000 лева. При евентуалното му влизане се очаква за „царица“ да се гласи и половинката му – тийн сензацията Дара.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ