Евродепутат: ГЕРБ да предложат правителство с премиер Борисов! Да се види разликата с карикатурите

бойко борисов

ГЕРБ-СДС трябва да предложат свое правителство с премиер Бойко Борисов. Това ще бъде правителство на отговорността към България. Нека хората да видят неговия състав, да съпоставят предложените за министри с карикатурите, които ПП, БСП и ДБ бяха курдисали за министри в правителството на Кирил Петков. Които депутати от загубилите изборите партии имат акъл в главата си ще го подкрепят. Да, това ще бъде правителство на малцинството, но България ще започне да излиза от кризата.

Които депутати си правят други тънки сметки ще бъдат единствено виновните за продължаването на кризата, за омразата, която ерозира отношенията между хората, а вероятно и за катастрофата на страната. Към момента най-големи мераклии да продължи кризата и омразата у нас са ПП, БСП, ДБ и Възраждане. ДПС стоят отстрани и гледат сеир, а файтон партийката на Стефан Янев точи лиги за мандат. Възможно е да го получи, но едва ли ще сполучи. И кризата ще продължава. Защото след като няма желание за правителство на националното съгласие е нормално да има правителство на националната отговорност. А такава отговорност може да прояви само коалицията ГЕРБ-СДС. Останалите партии преследват свои тяснопартийни цели или казано по-точно – партизанстват. Не е ли абсурд например от ПП да твърдят, че ще бъдат опозиция преди още да знаят какво ще бъде правителството? Всъщност те продължават да обслужват стратегията на президента Радев за още и още криза в България. Което доказва, че не са проевропейска партия.

Такава е ситуацията в началото на втората седмица след изборите. В началото на демокрацията единствено БСП пречеше активно на България. Днес, на 32 година на демокрацията, мераклиите да пречат на отечеството ни са много повече. Но любопитното е, че всички те се въртят все около същата БСП. Такива са ПП и ДБ – патерици на БСП. Сякаш невидима пъпна връв ги свързва. Дали е фамилно-родова, олигархична или ченгесарска, времето ще покаже. Но е факт, че ги свързва. И че политическите им действия са насочени към продължаваща дестабилизация на страната, което обслужва идеално политиката на Кремъл.

И отново ще повторя. ГЕРБ-СДС трябва да предложат свое правителство и така да изпълнят дълга си към България! Тези партии и депутати, които не приемат това правителство ще се демаскират като противници на България.

От Фейсбук профила на евродепутата Александър Йорданов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ