Слави Трифнов готви голяма бомба! Политик от ИТН го разкри: Довечера ще обяви официално…

слави трифонов

„Не мисля, че хората не виждат в ИТН политическата сила, която може да промени ситуацията“. Това каза в интервю за предаването „Преди всички“ по програма „Хоризонт“ юристът и земеделски експерт на ИТН Пламен Абровски:

„Предполагам, че довечера, когато господин Слави Трифонов се появи в телевизия 7/8, ще каже официално позицията на партията. Последните избори бяха много интересни. Ще дам пример от моя избирателен район – окръг Монтана.

Там беше много интересно представянето на политическите сили. ДПС имаше почти 11 000 гласа, а в Монтана, ако не се лъжа, има един единствен член на ДПС. Северозападът все пак е известен със своя контролиран вот“.

Земеделският експерт на ИТН коментира и темата за проверките на ГКПП „Капитан Андреево“:

„Вариантите за ГКПП „Капитан Андреево“ са два. Или нашата държава ще излезе и ще капитулира, защото тя не може извършва лабораторната дейност, тоест тя не може да изпълнява ангажиментите си.

Другият вариант е вместо държавата да поема отговорност за грешки, да се направи една голяма европейска обществена поръчка, да се поканят европейски кредитирани лаборатории, които да дойдат и да си направят представителство на границата, в България, което може да стане и за три месеца.

По този начин държавата ще има буфер, защото ако сега ние пуснем някой камион и се окаже, че държавната лаборатория е сгрешила, отговорността я носи държавата, а така ние ще имаме буфер и винаги ще можем да кажем, че нашата референтна лаборатория ще поеме проверката“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ