Полицията на крак! Мъж „държа в плен“ жена си със заплахи за живота, опита да прободе вените си

Полиция, Крими

Руснак, настанен в един от хотелите в Банско, при последната вълна приютени бежанци, разиграва полицията цял ден вчера. Мъжът заключил жена си в една от стаите и започнал да крещи, че ще я нарани сериозно. Взел телефоните и, за да не се обажда в полицията, съобщава struma.com.

От хотела подали сигнал и ченгетата от Банско се заели със случая. Направили опит да говорят с чужденеца, да се смири, да не тормози съпругата си, но той категорично не се поддавал на опитите им да го укротят. Дори започнал да ги заплашва. че ще каже че го бият и направил опит за прободе вените си с химикал.

Екшънът приключил в късния следобед вчера, след като жената била освободена, а руснакът се укротил. Преди дни същият преби сънародник, заподозрян, че има вземане даване със съпругата му. Битият бе настанен в болница. Според запознати конфликтният руснак има психчни проблеми, които се отключват след употреба на алкохол. Нуждае се от лечение, тъй като изстъпленията му стават все по-опасни, затова се чака разпореждане от прокурор за принудителното му лечение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ