Бате Енчо си скубе косата: Дъщеря му лъсна по минижуп в ефир, напът e да стане по-известна (СНИМКА)

Бате Енчо

Дъщерята на Бате Енчо е напът да стане по-известна от самия него. Тя атакува новото музикално шоу „Звездите в нас“, където впечатли журито и те я пуснаха да продължи напред.

Нейното име е Ева Данаилова и е на 32 години, живее в Пловдив. Актриса е и занимава с театрална режисура, дублажи на филми, театрални курсове на деца. Но досега не се е появявала под светлините на прожекторите. А е трябвало, тъй като веднага прикова вниманието, пише show.blitz.bg.

„За мен театърът и изкуството са мисия, чрез която мога да влияя на хората да стават по-добри. Темите, които разгръщаме в едно представление, всъщност могат да променят света към по-добро“, сподели Ева за любовта си към театъра.

Ева се яви в един от петте отбора, които се бореха да продължат напред в състезанието, и определено успя да събере погледите върху себе си със своята артистичност и уникално изпълнение.

„Избрах да имитирам тази поп икона, защото съм израснала под влиянието на нейната музика. Когато съм ѝ се подигравала и съм я имитирала като по-малка, не съм осъзнавала всъщност каква сила има тя в себе си. Влизайки в този образ, искам да предизвикам себе си да бъда по-смела.“, обяснява Ева избора да влезе в обувките на Бритни Спиърс.

Самият бате Енчо пък беше в публиката и не спря да ръкопляска на дъщеря си, а след края на песента коментира: „Радвам се, че детето се представи добре. Много ми хареса изпълнението ѝ!“

„Радвам се да видя сестра си най-накрая по деколте!“, пошегува се и самата сестра на Ева, която също беше в публиката. „Ние репетирахме доста – от деца репетираме за това изпълнение.“

Изпълнението на Ева и нейните две съотборнички впечатлиха Тита, Софи Маринова, Виктор Калев и Дони, които им дадоха зелена светлина да продължат напред в шоуто за имитации.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ