Радомир Чолаков: ДеБъ да признаят, че мафията е започнала по времето на Иван Костов!

радомир чолаков

Признание, че мафията е започнало по времето на Иван Костов и публично извинение от „Демократична България“ поиска депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков. Това стана ясно от пост във фейсбук страницата му.

„Имам три условия към ДБ:

1. Да признаят, че инсталирането на мафията е започнало по времето на Иван Костов, за което пряка отговорност носи присъдружната им партия ДСБ, а останалите – солидарна. Да се разкаят публично и да се извинят на българския народ.

2. Да изключат от коалицията си партията ДСБ с председател Атанас Атанасов и се разграничат публично от водената от тази партия деструктивна политика от създаването и до сега.

3. Да се съгласят да участват в дълбока и всеобхватна ревизия на реформите, проведени от правителството на Иван Костов (1998-2001 г.) във всички сфери, които по признанието на самия него са извършени безропотно, под диктовката на некомпетентни консултанти и са изначално грешни, като са довели до инсталирането на мафиоти структури (вж. т. 1).

Докато не се проведе откровен дебат за първопричината и източника на системните ни проблеми, всякакъв друг разговор е безпредметен.

Заб. Костов не трябваше да си отваря устата. Томислав Дончев ги предупреди. Гордостта е смъртен грях!“, допълни той.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ