Брутално зверство! Внук полудя, влезе в къщата на немощната си баба и й причини немислимото

полиция арест

Внук за пореден път преби немощната си баба във Вършец, въпреки ограничителната заповед, която му е издадена, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.

Сигнал, че 44-годишният мъж, който живее в София, е нахлул в къщата на 85-годишната жена и я е претрепал, е получен в районното полицейско управление на Берковица към 13,50 часа във вторник.
Изпратеният на адреса полицейски екип заварил насилника да блъска по вратата на пенсионерката и да я ругае. Ченгетата го арестували и образували срещу него поредното бързо производство.

Агресивният внук се сдобил със заповед, която му забранява да доближава баба си и да влиза в къщата й още през април миналата година. Тогава той й нанесъл тежък побой. Точно преди месец внукът нарушил тази заповед. В началото на септември влязъл с гръм и трясък в дома й и отново я посинил с юмруци. Тогава той също бил задържан и му било образувано бързо производство за нарушаване на ограничителната заповед. Това престъпление се наказва с решетки до 3 години и глоба до 5000 лева. Но явно се е отървал с лека присъда, която не го е отказала да тормози и трепе баба си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ