Гърми скандал! Демерджиев: Пътната настилка на АМ „Тракия“ е със „съмнително качество“

иван демерджиев 1

Съдържанието, вложено в пътното платно на АМ „Тракия“, не отговаря на обявеното. Това съобщиха на брифинг служебният министър на МВР Иван Демерджиев и министър Иван Шишков, които дадоха яснота докъде са стигнали проверките на магистралата.

„В хода на работата по проверката, докъде са стигнали тези разследвания, ние се натъкнахме на два проблема, по които не беше работено до момента. Единият от тях е какво е вложено във вече изградените пътища, респективно автомагистрали най-вече и дали тяхното лошо състояние се дължи на лошо извършени работи, или се дължи на някакви други обективни причини. Дали има ремонти, които по естеството си са основни такива, а са били правени по един друг ред, предвиден за текущи ремонти“, заяви Демерджиев.

„Част от вложените материали, видимо изглеждат с много съмнително качество. В момента ще представим несъответствието в количествено отношение“

Дебелината на пътното платно е видимо по-малка, обяви Демерджиев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ