Борисов бесен: Категоричен съм! Случи ли се това, няма да влезем на първото заседание на НС!

бойко борисов

След заседанието, което завършихме, искам да се обърна към членовете и симпатизантите на ГЕРБ – При тези варварски удари по обекти в Украйна считам, че дори артистичната натура на Вежди Рашидов, който винаги е демонстрирал желанието си за мир и разбирателство, но сега, при тази агресия, нормите, които сме спазвали в миналото, са несъвместими. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов.

„ПГ на ГЕРБ, която ще бъде оглавявана от г-жа Атанасова, категорично, с необходимите по закон средства, направете така, заедно с другите партии, да направим така, че Митрофанова да е нежелана на първото заседание на НС.

Независимо от различните мнения…, по темата „Украйна”, по темата „война”, по темата агресия на Путин в Украйна сме категорични, ясни и точни. Затова моля всеки от вас, който дори и да има лично мнение по всички други теми да го изразява. По тази тема няма да правя компромис към никого“, подчерта той.

„ПГ на ГЕРБ категорично със законните средства да направим така, че Митрофанова да е нежелана на първото заседание на НС, заяви той.

Не е било достатъчно това, което вчера казахме, че не желаем руската посланичка Елеонора Митрофанова да присъства на първото заседание на 48-от НС, нека сега да го чуят от мене“, заяви Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ