ГОРЕЩО! Член на БСП: Изгонен за некадърност от Президентството управлява партията!

310535491_10225724553233928_4917733622817347568_n

Изгонен за некадърност от Президентството управлява БСП, а не Корнелия Нинова. Това заяви в ефира на БНТ Станислав Владимиров, кметът на Перник и член на соц. партията.

На въпрос дали визира Калоян Методиев, той потвърди: „Калин ли е, Калоян, не го знам“.

„Проблемът в нашата партия е, че вече дори и Корнелия Нинова не взима решенията, а онзи хубавец, който го уволниха от президентството за некадърност. Той кадрува и решава всичко в БСП. Каква е зависимостта на Нинова от този човек?! Аз от този човек освен да сее омраза, нищо друго не съм чул. Защото ако президентството не го бяха взели щеше да е поредния световно неизвестен човек, който се прави на политолог“, заяви Владимиров по адрес на Калоян Методиев.

По повод обвиненията от страна на Корнелия Нинова, че нямат депутат от града заради вътрешната опозиция в партията, градоначалникът заяви: „Да сте ме чули някога да се оправдавам за управлението на Перник?! Като чуя някой политик да се оправдава и много бързо сменям канала. Съвета ми е този човек да си смени попрището. Отдавна няма червени региони, имахме традиционни, но това е вече в миналото.“

Владимиров, който остава член на БСП, обяви, че е напуснал Националния съвет, защото този партиен орган отдавна не функционира. „Той се събира рядко и обикновено на подпис отстраняват неудобните, когато в редките случаи се събират е, за да спасява Нинова. Аз нямам място в този орган при това управление и ръководство“.

Кметът на Перник коментира и участието на БСП в управлението в четворната коалиция, като заяви, че остава една горчилка, че просто е консумирана власт. Той уточни, че периода е бил малък, но за да е честен пред избирателите, които не могат да бъдат излъгани, България не се е променила към по-добро.

„ПП доста са навлезли в лявото поле, претендират да са дясна партия, но на база на изказванията им и действията им са изцяло в лявото поле. БСП много отдавна се отдалечи от това да бъдат модерна лява партия, нито има модерно, съвременно и почти нищо ляво. Ние станахме даже не и лидерска партия. Прочетох, че сме се освободили от зависимости. Това е толкова елементарно и клиширано, че вече не е интересно“, заяви Владимиров.

Кметът на Перник е категоричен, че ще се кандидатира за втори мандат на предстоящите местни избори и няма амбиция да оглавява БСП.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ