Гръм в рая! Звездната приказка е към своя край, Анита изживява труден житейски период

димитър рачков

Май приказката между Димитър Рачков и Анита Димитрова наистина свърши, пише kliuki.bg.

Слуховете между сватба, раздяла и бебе не спира да буни публичното пространство. Но плеймейтката отново влезе в устата на клюкарите.

Момата цъфна сама на концерта на Софи Маринова, единствено в компанията на своя дружка. Зрители на концерта напразно се озъртаха да зърнат комика, но от него ни вест, ни кост.

Анита бе в челните ВИП-редици, като видимо се кефеше на пеенето на гласовитата ромка и гостите на шоуто.

Не се знае как плеймейтката се е сдобила с билети току до сцената, но вероятно умело е използвала славата, че е била гадже на Рачков.

Раздялата между Анита и актуалния й доскоро любовник вероятно е факт и Рачков завинаги е изтрил Анита. Защото съвсем скоро тя пусна снимки от луксозната си почивка, без да уточнява къде, като на снимките отново липсваше звездата от Нова телевизия. Тогава любопитни форумци предположиха, че загорял чичко е платил почивката на засуканата мадама.

Защитници на двойката предполагат, че Митко Рачков не е бил на юбилейния концерт на Софи Маринова, защото бяга от публичните събития. Като човек на възраст предпочитал все повече домашния уют пред светската гюрултия.

Но пък само ден след концерта на Маринова, Анита пусна прелюбопитна сентенция в Инстаграм. И намекна, че изживява труден житейски период. Заради което мнозина предположиха, че раздялата й с Рачков е окончателна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ