Потресаващи разкрития за убиеца на богатата фермерка от Пловдивско: Харчил парите за часовници и…

любомир

За втори път Окръжен съд Пловдив върна на прокуратурата заради съществени процесуални нарушения делото за убийството в пловдивското село Бегово.

На подсъдимата скамейка отново застана 22-годишният Любомир Петров, който е обвинен в умишленото убийство на жената от която има 2 деца и е живял с нея – Красимира Куковска.

Припомняме, че зверството бе извършено на 11 септември 2021 година.

Според обвинението Любомир е прострелял с въздушна пушка любимата си и е оставил две малки деца, от които едното бебе – сирачета. Причината, според обвинението е голямото наследство, състоящо се в земеделски бизнес и имоти, които Красимира е получила от покойните си родители.

Петров е харчел от тези пари безразсъдно за скъпи колекции от часовници, за пътувания в чужбина, за луксозни коли. Не се е грижел за децата, стигнало се до там, че младата жена изгонила мъжа, когото до скоро обичала.

Майката на Любомир се обаждала, за да заплашва снаха си и е казвала, че ако не се съберат със сина ѝ ще има последствия, твърди пред БЛИЦ бабата на жертвата.

Освен в умишлено убийство Любомир наскоро бе обвинен и в мародерство. Разследващите са установили, че дни след смъртта на Красимира Любомир е източил от банковата ѝ сметка 4000 лв.

Роднините на жертвата твърдят, че това е една малка част от задигнатото от Любомир, че той е изнесъл скъпата колекция от часовници и семейни ценности, а седмици след убийството баща му е извозвал скъпи семена и друга земеделска продукция от стопанството на Красимира. Бащата дори бе заловен и бе конфискувано това, което бе изнесъл.

Днес адвокатът на почерненото семейство Даниела Дончева поиска по 200 хил. лв. Заедно с лихвите за нанесени неимуществени щети на малките момиченца Мелани и Денимира и по 80 хил. лв за бабата и дядото на Красимира – Дочка и Кольо.

Защитници на Любомир Петров са известният столичен адвокат Васил Василев и пловдивският му колега адв. Званчева.

За разлика от предния път когато на въпрос: „Съжалявате ли за стореното“ Любомир се изхили нагло, той път младият мъж запази мълчание и безизразна физиономия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ