Кошмар! Съдия-изпълнител погна актрисата Елена Петрова и съпруга й

Елена Петрова

Тя и бившия й съпруг са погнати от съдия-изпълнител заради финансови неуредици. За да се отърват от някои задължения, бившето звездно семейство се отървава от някои имоти.

Гъркът Аристотелис Фотилас и бившата му съпруга, актрисата Елена Петрова, се отказват от два имота в историческия резерват Ковачевица.Това са два парцела с обща площ около шестотин квадрата, като в единия има полуразрушена сграда, от която е останала само каменната зидария.

Общата стойност, от която тръгва търга, е за около 36 бона за двата терена.Още преди седем години върху двата имота се трупат финансови задължения. Елена Петрова и милионерът оставят двата парцела в ръцете на съдия- изпълнител от Благоевград, за да ги продаде и да разчисти някои от финансовите задължения на екс съпрузите.

Аристотелис Фотилас бе директор на българския клон на гръцка фирма за търговия на мобилни апарати, която в далечната 2014 е погълната от един от мобилните оператори.

Две години по-късно гъркът и актрисата стават законни съпрузи, като преди това им се раждат близнаци. Малко след бляскавата сватба двамата се развеждат.

Елена Петрова става гадже на режисьора Мартин Макариев, който по-късно се хвърля в обятията на по-младата й колежка Луиза Григорова. С днешна дата те са семейство и имат син.

А гръцкият милионер върти две фирми-търговска и брокерска. На Елена Петрова й се наложи да продаде две от трите си жилища, защото закъса финансово.

Източник: Лупа.бг



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ