Семейна трагедия разтърси Джаферович. Жени потъна в скръб, неутешима е

Евгения Джаферович

„Игри на волята“ сезон 4 са в разгара си, но животът не спира да се случва. Уви, с този факт се сблъска една от най-спорните фигури в племето на Безстрашните, Евгения Джаферович.

В своя Инстаграм профил Евгения сподели, че трагедия е застигнала семейството ѝ. Починал е човек, който е важна част от нейния живот и семейство.

От този свят си е отишъл дядото на Жени. В няколко сторита тя сподели снимки и видеа с него, а под едно от тях написа, че е щастлива, че е видял децата ѝ в първи клас.

В последното стори Евгения е снимала и последната роза, който възрастният мъж ѝ е подарил и пита как най-добре може да се хербаризира цветето, за да остане вечно.

Самата Евгения публикува много повече съдържание, свързано със семейството ѝ, отколкото който и да е друг участник в „Игри на волята“. Именно децата ѝ бяха намесени в един нелеп спор в Игрите тази седмица. Нещо, заради което Евгения направо полудя.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ