Бивш министър хвърли бомба с новина за бащата на Кирил Петков. Тате Петко получи звучен шамар

кирил петков петко петков

Бащата на Кирил Петков – Петко, получи много хубав подарък за имения си ден. Най-големият специалист по екологични теми и в частност – по Креснеското дефиле, получи звучен шамар от ресорното министерство. Това пише бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков в своя фейсбук профил. Ето какво още казва той:

Бившите подопечни и на другия “велик еколог” – бившия вицепремиер Борислав Сандов, на практика ревизираха позицията му.

Дотук с тяхната експертиза. Поздравления за Националния съвет по биологично разнообразие към МОСВ, който е дал „зелена светлина“ на довършването на магистрала „Струма“ през Кресненското дефиле по вече избраното трасе.

Това е най-доброто решение на екоминистерството от година насам. И най-прекия път за повишаване на безопасността на движение в този коварен участък.

Зелените умишлено стопираха проекта с всевъзможни средства – и инсинуации в публичното пространство, и доноси до Брюксел.

Нашият аргумент бе, че да – екологията е изключително важна, но водещ приоритет е съхраняването на човешкия живот. И с много труд и дискусии с водещи експерти и специалисти достигнахме до възможно най-доброто решение.

Все още има шанс строителството на най-тежкия участък от „Струма“ да започне бързо. А когато магистралата бъде завършена, „зелените“ едва ли ще ходят на море в Гърция по обходен маршрут в знак на протест, че няма тунел!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ