Жестока агресия! Невиждан бой в центъра на Айтос, 23-годишно момче е с потрошен череп

Полиция линейка

23-годишен млад мъж от Айтос преди няколко часа по спешност бе транспортиран във Варна, след като състоянието му рязко се влоши. Той бе настанен в бургаска болница от неделя сутринта, след зверски побой в центъра на Айтос, в самата градска градина, в близост до дискотеката, пише Флагман.

За инцидента до този момент не се знаеше нищо, но цяло чудо е, че не е завършил с летален край.

Н.С. от Айтос бил с приятели в дискотеката в събота срещу неделя вечерта. Инцидентът настъпил около 3 часа след полунощ. До този момент не са известни причините за мелето, но според източници пострадалият и няколкото момчета, които са го нападнали, не се познавали.

Н.С. е атакуван край дискотеката от поне 4 лица. Те са го свалили на земята с един удар, след което започнали да налагат. Установен е подбудителят и най-активният в мелето, който буквално бил като озверял с особена жестокост. Става въпрос за друг млад мъж от Айтос с инициали Хр.П.

Съдебно-медицинската експертиза на пострадалия е установила, че е със счупване на лицевите кости на черепа вляво и вдясно, счупен нос и множество други травми. Деянието засега е квалифицирано като средна телесна повреда, но нищо чудно да претърпи преквалификация, предвид влошеното здраве на пребития.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ