Криско драпа да става президент! Ежел се: Имам кариерата и влиянието

Криско

Криско изненада феновете си, пише Lupa.bg. Доскоро нисичкият рапър, вече чалгар твърдеше, че с бъклица и погача да го канят, пак няма да влезе в политиката. Сега пишман рапърът запя друга песен.

След като видя, че Луна го може, се навил да се пробва и той. Уж на шега хиймейкъра решил да тества електората и да види дали го одобряват за президент.

Габровецът направо си нацелил не къде да е, а директно президентското кресло, защото се имал за нещо повече от Луна.

„Луна два пъти се опита да влезе в Парламента, защо и аз да не пробвам. Като виждам какви влизат там, аз съм много по-достоен от мнозина. Имам кариерата и влиянието, мястото ми е само там“, ежел се като петле певецът.

Затова той пуснал анкета в социалките към феновете си, за да ги пита дали биха гласували на президентските избори за него.

След края на анкетата Кристиян Талев, както е истинското му име, обещал честно и почтено, само дано да не е като политик, да оповести резултатите от анкетата.

Вероятно Криско е прихванал от лицемерието на народните ни избраници. Защото преди време, на въпрос на фен, дали би влезнал в политиката отговорил, че няма такова намерение, защото не е негова работа.

„Криско е алчен за пари и власт, и нищо чудно наистина да се цани за президент“, коментират го в нета.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ