Рокади в „Гласът на България“! Гонят две звезди от журито, ето кои сядат на горещите столове

гласът-на-българия1

Камелия вече няма да е част от журито на „Гласът на България“. След два сезона в шоуто русото изкушение на фолка отстъпва място на своята колежка Преслава. Тя ще седне в стола й за прослушванията на кандидатите за новия сезон веднага след Нова година. Поли Генова най-вероятно също ще бъде заменена.

Преслава вече е била в журито на музикалното състезание по Би Ти Ви. Тя бе поканена във втория сезон през 2013 г., когато продуцент бе Слави Трифонов. Той открай време има слабост към едрогърдата добричлийк.

Благодарение на нея рейтингът във втория сезон доста се вдигна, а звездата получи признание не само като кръчмарска певица, но и като истински музикален капацитет. Сега Петя пак напирала за място в предаването, надявайки се с него да си върне позавехналата покрай бременността й слава. Тя очаква да роди през септември и за да пази бебето, спря работа преди месеци.

От доста време не е имала нито едно участие, не е записвала нови парчета, не е снимала и клипове. Единственото, което прави, за да поддържа интерес към себе си, е от време на време да пуска снимки в социалните мрежи.

Заради това пълно оттегляне от работа феновете й все повече намаляват, а джобът изтънява. Преди да спре участията си, тя взимаше по 8 бона за час и половина пеене, но сега публиката я е позабравила и е логично цената да падне.

Няколко месеца престой в съдийския стол на „Гласът“ след раждането обаче ще бъдат като спасителна инжекция за завехналата кариера на звездата, да не говорим за хонорара в шоуто, който също не е за пренебрегване. Поли Генова вероятно също ще е аут от шоуто, като нейни предполагаем заместител ще се избира измежду Михаела Филева, Люси Дяковска, Любо Киров и Орлин Павлов, предаде ПИК.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ