Разкрит е! Феновете ахнаха: Лъсна тайната на Любо Пенев как пази играчите си от контузии

любо пенев

Специалисти от испански център „за оптимизиране на здравето“, както самите те се описват, разкриха, че работят с футболистите на ЦСКА 1948. Куро Пинеда, Виктор Уго, Пабло Гомес и Карлос Лара са пристигнали в клуба в началото на месец октомври, за да помогнат на Любослав Пенев и щаба му да опазят играчите си от контузии, а самият той сподели след победата с 2:0 над Спартак (Варна), че е тайна как успява да запази играчите си здрави, предава Блиц Спорт.

„Първата стъпка в процеса на оптимизиране на ефективността е да се анализират футболисти. За да направи това, нашият екип, съставен от физиотерапевти, постуролози, лекари, диетолози и други използва различни инструменти за анализ и програмиране“, пишат от испанския екип в социалните мрежи под видео с играчите на „червените“.

„В продължение на една година ще анализираме и ще упражняваме терапевтично действие върху всички играчи, за да оптимизираме тяхното здраве и това да се отрази на спортните им постижения“, разкриват още от здравния център.

Куро Пинеда и Виктор Уго бяха и на посещение в лагера на ЦСКА, когато треньор на „армейците“ беше Любослав Пенев.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ