Извънредно! Арестуваха хотелиера, който се гаври с украинска камериерка в Слънчев бряг!

белезници

Твърденията на читател на Флагман.бг, че негова приятелка от украински произход в била пребита и отвлечена от двама пазванти на хотелиер в Слънчев бряг се потвърдиха и от полицейски източник.

Друг източник на медията е бил свидетел при разигралата се саморазправа първоначално във фоайето на самия хотел.

Камериерката е работила до скоро в хотел „Тиа Мария“, но не била получила възнаграждението си. Тя отишла и потърсила собствениците на хотела – баща и син. Появил се синът Ангел Т. Той, според свидетелите, твърдял, че нищо не й дължи, след което жената изпаднала в нервна криза и започнала да крещи, че няма да си тръгне, докато не й платят.

Ангел Т. се нахвърлил върху нея и я ударил няколко пъти, но неканената гостенка също реагирала и дори успяла да го ухапе по врата. За да се предотврати по-груба картина с тежки последствия, пристигнали двама души от охраната на хотела, които натикали жената в служебния автомобил на хотела и я изхвърлили край Кошарица.

Ангел току-що е задържан и откаран в РУП-Слънчев бряг. Събрани са достатъчно доказателства, за да му бъде повдигнато обвинение за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди, но все още обвинението не е готово, за да се прецени дали става въпрос за средна, или лека телесна повреда.

Жената имала наранявания по ръцете, крака и корема. Случката се е разиграла вчера по обед.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ