Брат на известен актьор изпадна в кома от фитнес добавки. Открит е часове след като получил инсулт

Георги Дърлянов

Едно от знаковите имена в поморийския ъндърграунд Георги Дърлянов е изпаднал в кома след употреба на фитнес субстанции от типа стромба, съобщава Флагман.бг.

33-годишният млад мъж е открит на пода в апартамента си в кв. „Свобода“ от баща си, който от поне денонощие нямал връзка с него. Предполага се, че са изминали поне 12 часа от получаването на инсулта до откриването му.

Георги Дърлянов веднага е откаран в УМБАЛ Бургас, където в последните две седмици бе на прага на живота и смъртта. Според непотвърдена информация преди ден той се е събудил, но състоянието му не било никак добре. Георги е получил тежък инсулт и му предстои дълго възстановяване, ако изобщо може да се възстанови напълно.

Той е брат на популярния актьор Тодор Дърлянов, познат на българските зрители като Тео от „7 часа разлика“. Тодор в момента играе в Драматичния театър в Пловдив, изключително възпитан и образован млад мъж.

За съжаление брат му няма нищо общо с него. Целият му житейски път е свързан със съмнителни бизнеси, а самият той дава вид на заможен човек без на никого да е известно с какво точно се заминава. Винаги е карал хубави коли, а последният му автомобил е Мерцедес S класа, който не е толкова нов – от 2016 година, но е доста добре поддържан и определено впечатлява.

Местни жители го наричат „Поморийския Семерджиев“. Досието му обаче се оказва сравнително чисто. Има няколко ареста за дребни провинения.

Последният му полулегален бизнес е свързан с продажбата на балони с райски газ в Слънчев бряг, довериха добре запознати източници на местната медия. Георги държал част от този пазарен сегмент в курорта и печелил доста добри пари.

Срещу него има постъпили сигнали и за други дейности, но на този етап нямало достатъчно доказателства.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ