След трилъра в Стражица съседи с разкрития: Похитителят денем плашеше с брадва, а нощем режел…

Полиция

Мъжът, взел заложник в Стражица в неделя, е тормозил съседите си и преди. Хората живеещи в района настояват държавата да се погрижи за него и ако трябва да бъде приет за лечение в Психиатрия, предаде Нова телевизия.

„Носи боклуци във входа. Една вечер се прибрахме с жена ми и той стоеше пред вратата с брадва. Попитах го какво прави, а той отговори, че просто си стои”, разказа Десислав, съсед на мъжа.

„Живее тук от една година. Проблемите започнаха веднага. Развали покрива на блока, всичко се намокри при първия дъжд. След това поиска от нас 5000 лв., за да го оправи. Има странно и арогантно поведение. Възрастните хора и майките с деца се страхуват да излизат. Кара с много висока скорост в междублоковото пространство. Дори не знам дали има книжка. Викал съм полиция няколко пъти, защото през нощта реже с флекс дърва”, каза в ефира на НОВА друг съсед на мъжа.

Психично болният мъж е задържан за 72 часа. Повдигнато му е обвинение за притежание на незаконно оръжие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ