Неочакван обрат в „Игри на волята“: Джаферович аут от шоуто, прекланя глава?!

джаферович

Евгения Джаферович е толкова надъхана за победа, че въпреки тежката контузия, която получи по време на битките, продължава участието си в „Игри на волята“, предава Марица.

Върху ръката ѝ падна една от тежките трупи, които пренесе през Арената заедно с Лефтеров. Тя пренебрегна препоръките на медицинския екип и се върна обратно в битката с шина на ръката, за да помогне на Безстрашните. Въпреки усилията й обаче, племето остана последно и се завърна на Дивата река. Непобедимите подредиха пъзела си преди тях, с което поеха грижите в Стопанството, а племената запазиха разпределението на териториите от изминалата седмица.

Предстоящото сливане на племената предизвика нови стратегии в различните коалиции, а изборът на капитан за седмицата беше тактически и добре обмислен. След като гласуваха за петима различни участници, Супергероите преизбраха Алекса за свой капитан и през тази седмица, Безстрашните единодушно се довериха на Джаферович, а в Непобедимите всичките 5 гласа получи Мирослава. Заради травмата си обаче Джаферович не отива на капитанската битка, която ще видим днес.

Въпреки това Джаферович не печели шоуто, а отпада на полуфинала в предаването. Жени, както я наричат всички, прекланя глава в титанична битка пред един от враговете си в шоуто, пише Hotnews.bg. Джаферович била много бясна, че крачка преди големия финал трябва да напусне. Сол в раната слага и фактът, че Жени е победена на Арената от човек, с когато тя е в открит конфликт. Джаферович не е харесвана от част от участници. След шоуто тя била на нож с няколко от кандидатите за 100-те бона, но с по-голяма част от тях запазва приятелски отношения.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ