Горещо! Синът на Стефан Данаилов не ще милионите на баща си! Ще кръсти ли детето на Ламбо?

стефан данаилов син

„Ако имам момче, то ще се казва на баща ми – Стефан. Ако е момиче на майка ми – Ирен.“ Така синът на големия ни актьор Стефан Данаилов – Владимир, затвърди желанието си да продължи рода на популярните си родители, като започне да „действа“ по плана да ги направи баба и дядо, пише столичен ежедневник.

„Все пак смятам, че е добре да почакаме с детето, защото ми предстоят най-важните години, с които ще изпълня мечтата си – да стана хирург“, категоричен е Влади.

Тези дни се разбра, че Данаилов е изтеглил кредит от 900 000 лева, за да учи медицина в американския университет „Джон Едуардс – Маршал“. Парите са отпуснати от САЩ и са без лихва. „Всеки студент получава в Америка стипендия, ако го приемат. Него го приеха. От 10 000 души са приети само 14. Държавата отпуска безлихвен кредит като стимул за хората, които се трудят и искат да успяват“, сподели майката на Влади – Ирен Кривошиева.

Дни преди да си тръгне от София, Данаилов обясни, че не го интересуват парите на баща му и не мисли за наследството му. „Целта на посещението ми сега е да видя роднините, защото поне 7 до 10 години минимум няма да мога да се върна в България. Медицината, на която съм се посветил, е сложна наука и ще ми е много трудно. Това е най-сериозното обучение, така че няма да имам време. След четири години ще започна практика. Тя трябва да е минимум три години, ако съм хирург – шест, и поне 50 часа седмично ще съм ангажиран с учене“, сподели ни той.

„За всеки от родата ще има по малко от имотите. Уредил съм нещата юридически, само трябва да се изчака.“ Това сподели къде нашега, къде наистина пък големият ни актьор Стефан Данаилов по повод завещанието, което написа. В него екранният майор Дейнов от „На всеки километър“ оставя двустайния си апартамент в жк „Борово“ на извънбрачния си син Владимир, сина му от Ирен. Освен това Данаилов-младши ще получи и част от спестяванията на актьора, които са няколко милиона лева.

„Никога не съм мислил за пари, не съм интересчия. Важно е баща ми да е жив и здрав, да е добре. Той вече ми е дал наследството си – своите гени, и това е нещото, за което винаги ще съм му благодарен. Богатството не ме вълнува, когато желае нещо и работи упорито за него, човек го постига“, сподели още младият Данаилов, който вече е мотивиран да докаже, че може да стане най-добрият доктор от Балканите в САЩ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ